Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Zupa grzybowa

Robert Orzechowski
Składniki: 6-8 litrów wody, kostka mięsna wieprzowa, warzywa: marchew, pietruszka, por seler, cebula, 2 garstki suszonych borowików, 10 ziemniaków, śmietana i mąka do zasmażki, koperek, sól, pieprz i inne przyprawy do smaku

Sposób przygotowania: Przygotować bulion warzywno-mięsny, w trakcie gotowania dodać pokrojone drobno suszone grzyby a następnie pokrojone w kostkę ziemniaki. Zupę doprawić do smaku, zabielić, pod koniec gotowania dodać posiekany koperek.

Przepis został udostępniony przez powiat moniecki.

Źródło: Wrota Podlasia

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Pasztet z białej fasoli

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na augustow.naszemiasto.pl Nasze Miasto