Członkowie Stowarzyszenia Aktywny Sztabin wzięli udział w warsztatach kulinarnych p;od tytułem "Pierogi, uszka, łazanki z makiem".
Pierogi były nadziewane grzybkami z cebulką lub grzybami z kapustą, ponieważ zostały wykonane już na Wigilię. Uszka, także wigilijne, również były z p;ostnym farszem. A na koniec sztabinianie przygotowali łazanki, które doprawili miodem, makiem i aromatem arakowym.
Zobacz koniecznie: Oddając krew ratujesz życie - dlaczego warto oddawać krew?[/i]
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.