MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Używanie przymiotników w menu zwiększa atrakcyjność dań....
fot. Pixabay.com

Tak mogą oszukiwać w restauracjach. 10 prostych trików, dzięki którym wydasz więcej pieniędzy

Świeże i soczyste

Używanie przymiotników w menu zwiększa atrakcyjność dań. Chętniej wybieramy dania opisane jako soczyste, świeże, a nawet sezonowane, chrupkie, długo pieczone czy gotowane na wolnym ogniu. Przeciwnym trendem do tego jest opisywanie dań jedynie lakonicznym spisem składników - np. dorsz/por/karmelizowana cebula.

Zobacz również

Zakłady Zbożowe w Krakowie wydrążone jak łupinki. A obok rośnie wieżowiec

Zakłady Zbożowe w Krakowie wydrążone jak łupinki. A obok rośnie wieżowiec

Bezdomne koty ze schroniska w Katowicach będą miały nowy pawilon

Bezdomne koty ze schroniska w Katowicach będą miały nowy pawilon

Polecamy

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Cesarskie cięcie przyczyną epidemii? Szczepionka u tych dzieci może nie zadziałać

Cesarskie cięcie przyczyną epidemii? Szczepionka u tych dzieci może nie zadziałać

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego