Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Lin w sosie śmietanowo - koperkowym

Robert Orzechowski
Składniki: lin, śmietana, koperek, sól, zioła, przyprawy, ziemniaki

Sposób przygotowania: Rybę oczyścić, usmażyć. Podawać ze śmietaną zmieszaną z sosem koperkowym i ziemniakami opiekanymi w ziołach.

Przepis został udostępniony przez powiat suwalski.

Źródło: Wrota Podlasia

od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na suwalki.naszemiasto.pl Nasze Miasto