Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Gęś pieczona z jabłkami w piecu

Robert Orzechowski
Składniki: 1 drobna gęś, ok. 1 kg jabłek antonówek, sól, pieprz, przyprawy

Sposób przygotowania: Gęś natrzeć na noc, nadziać jabłkami, zaszyć. Piec w piecu dobrze nagrzanym ok. 2- 2,5 godz.

Przepis został udostępniony przez powiat zambrowski.

Źródło: Wrota Podlasia

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Gęś pieczona z jabłkami w piecu - Suwałki Nasze Miasto

Wróć na suwalki.naszemiasto.pl Nasze Miasto