Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Czebureki

Robert Orzechowski
Składniki: mąka, jajka, drożdże, mleko, sól, przyprawione mięso mielone.

Sposób przygotowania: Z podanych składników ugniatamy ciasto, po czym rozwałkowujemy je na grubość 1 cm, kroimy na kwadraty i za pomocą foremki formujemy pierogi, nakładając do środka farsz mięsny. Pierogi należy piec w piekarniku przez 40 minut.

Przepis został udostępniony przez powiat sejneński.

Źródło: Wrota Podlasia

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kiełbaski zapiekane w cieście

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na suwalki.naszemiasto.pl Nasze Miasto